Trénerek

Gálik Klára

Üdvözöllek, Gálik Klára vagyok. 2010 óta ismerem az Egység Áldás - Deeksha jelenséget. Már a deekshaadó beavatásom során egyértelművé vált a számomra, hogy az életcélom összecseng az O&O Akadémia víziójával: Segíteni az embereknek legyőzni a szenvedést és felfedezni a boldogságot. 2012-ben lettem Egység Tréner Indiában, és még ebben az évben hoztam létre a saját programsorozatomat, a Kapcsolatok Programsorozatot, melynek a segítségével már több, mint 2000 emberrel megismertettem ennek a csodálatos módszernek az erejét és gyógyító hatását. 2013 év végén végeztem Dr. Komin Vlagyimirnél, mint légzés tréner. 2014-ben váltam Haladó Trénerré, majd 2018-ban pedig Egy Tudatosság Trénerré Indiában. 2017-ben nemzetközi Dúla oklevelet szereztem. Továbbra is minden évben képzem magam az indiai O&O Akadémián, az elmúlt 8 évben számos speciális elmélyítő folyamaton vettem részt, valamint 2016 óta szervezőként, 2018 óta pedig már tolmácsként is segítem az Akadémia vízióját. 2018-ban hoztam létre a O&O magyarországi szervező csapatot, hogy a trénerekkel és az áldásadókkal kéz a kézben, egy csapatként dolgozzunk azért, hogy az emberek kilépjenek a stresszes mindennapjaikból és megtapasztalják a Csodálatos Állapot erejét és jótékony hatását az életükben. Remélem, hogy a segítségünkkel sikerül kiszabadulnod a régóta fennálló problémák hálójából és egy varázslatos életet teremteni magadnak!

Szabó Hajnalka

Közel 5 éve léptem az önismeret és az önfejlesztés útjára Indiában, amit ma már a tudatosság útjának tekintek. Ennek köszönhetem azt a kiteljesedést, ami jelenleg is zajlik bennem és körülöttem, és azt a változást, ahogy ma látom magamat, másokat és a világot. Számomra a spiritualitás a tudatosság mindennapi fejlesztése és gyakorlása; egyben egy különleges és életre szóló utazás. Stressz Detox trénerként és életvezetési coachként főként vállalati környezetben szeretnék segíteni másokat személyes kiteljesedésükben és abban, hogy az életet mint egy nagyszerű tapasztalást élhessék meg.

Juhász Ildikó

A „Soha Ne Mond azt, hogy Soha” közmondás, ma már 100%-ig az életem egyik vezérévé vált!
2013. decemberében indultam el azon az Úton, amely az elején nagyon nagy hegyekkel- kősziklákkal volt kirakva… De elindultam, nem tudtam merre vezet, azt viszont tudtam, hogy indulnom kell! Ez az Utazás Önmagamhoz vezetett el, a legmélyebb Énem felfedezésében.
Úgy érzem, hogy az égiek mindig is támogattak, mert 2014 februárjában elsőként megtaláltam azt a módszert, amely segítségével elkezdetem a lelkem és a testem gyógyítását. Ebben a módszerben a legcsodálatosabb, hogy az egyik leghatékonyabb és legbiztonságosabb, amely által a tudatalattinkba lévő blokkokat tudjuk oldani, felszínre hozni, és visszacsatolással tudunk gyógyulni, felszabadulni, áramoltatni az életet. A transzlégzés intenzitása utat enged a módosult tudatállapot mélyebb lehetőségeinek a kihasználására, a problémák feldolgozására.
A befelé figyelésben rájöttem, hogy mekkora szüksége van az embereknek erre a kiútra! Így meghoztam a következő nagy döntésem, és elkezdtem a tanulmányaimat a Transzperszonális Pszichológia és Légzés Intézetben. A tanulmányi éveim alatt részt vettem számtalan Rebirthing szárazföldi és vízi újjászületéseken, többek között medencébe, Földközi-tengerbe, és az élő Nílusban. 2018-ban végeztem Dr. Komin Vlagyimirnél, mint Légzés tréner.

Az utazásom során 2019. februárjában találkoztam elsőnek a Deekshával és Klárival is, a Kapcsolatok programsorozatán, és ekkor megváltozott valami a keresésben! A Deeksha által megláttam, hogy NEM VAGYOK EGYEDÜL! Akkor és ott éreztem, hogy mindenkivel egyek vagyunk, és van EGY olyan valaki aki soha nem hagy magamra! Ő pedig az Én Istenim. A mindennapjaimat végig kisérték azok a kapcsolódások, amelyekre 2019. nyarán Indiában kaptam válaszokat az O&O Akadémián. 2019. őszén csatlakoztam az O&O Akadémia magyarországi csapatához. Együttes erővel igyekszünk eljuttatni az emberekhez az Akadémia tanításait, hogy minden ember találja meg a kiutat a Szenvedés állapotból, a Csodálatos állapotba. Víziómként szeretném minden embertársamat abban segíteni, hogy olyan minőségben tudjon élni, világra jönni, ahol olyan módon tudnak egymáshoz kapcsolódni az érintés, az érzés, az érzékelés, a feltétel nélküli szeretetben és elfogadásban, mint a legősibb egységekben.

Szívügyem a legmélyebb szakrális női minőség erejének megélése a mindennapokban mint nő, és szüléstámogató! Dúlaként a tanulmányaimat 2020-ban végeztem. Folyamatosan képzem magam, hogy igazi szüléstámogató lehessek!

Várlak sok szeretettel a programjaimon, hogy meg tudjuk élni együtt a Kapcsolódás Csodáját!

Rostás Ildikó

2015 elején egy minden életterületet érintő krízis nyomán indultam el az önismereti úton. Hiszem, hogy soha semmi nem történik véletlenül, így az sem volt véletlen, hogy éppen akkor ismertem meg Gálik Klárit és rajta keresztül az O&O Akadémiát (akkori Egység Egyetemet). A tanítások, meditációk, folyamatok, és az Egység Áldás, a deeksha segítségével ezután napról-napra, hétről-hétre egyre jobban lettem. Elkezdtek javulni a kapcsolataim, elkezdett a bőség beáramolni az életembe, elkezdtem szembenézni a múlttal és feldolgozni a bennem lévő tudatalatti sérelmeket, fájdalmakat, amik addig béklyóként tartottak fogva megnyomorítva ezzel az életemet. Ráléptem a tudatosság útjára, elkezdtem másképpen tapasztalni saját magamat és a körülöttem lévő világot. Ennek hatására teljesen megváltozott az életem, sokkal jobb lett az életminőségem. Örökké hálás leszek mindazért, amit eddig kaptam, és amit ezután is kapni fogok.
Az önismereti utam fontos részeként az elmúlt 4 évben ötször jártam kint Indiában az Akadémián. Már az első alkalom után felmerült bennem a vágy, hogy valamiképpen megosszam mindazt a tudást és tapasztalatot, amit ettől a módszertől kaptam, így 2017-ben többekkel együtt elkezdtünk ingyenes meditációkat, deeksha esteket tartani. Idővel szerettem volna sokkal jobban elmélyíteni a tudásomat, ezért 2019-ben Egy Tudatosság tréneri végzettséget szereztem.
Spirituális keresőként és trénerként szeretném segíteni mindazokat, akik nem akarják tovább a szenvedés állapotaiból élni a mindennapjaikat, akik a puszta túlélés helyett egy boldog, stresszmentes életet szeretnének teremteni saját maguk és a szeretteik számára.
Stressz Detox és Létezés ereje kurzusokat, ingyenes meditációkat, deeksha esteket tartok, illetve szívesen segítek mindenkinek (gyakorlati tanácsokkal, szervezésben), aki hívást érez arra, hogy kimenjen Indiába.

Mező Andrea

A személyes fejlődés, a külső és belső harmónia elérése mindig is mélyen foglalkoztatott. Hiszem azt, hogy boldogságra születtünk, és mindig kerestem azokat a módszereket, amik segítenek a teljes, békés, harmonikus élet elérésében. Több mint 25 éves humánerőforrás menedzsment területen megszerzett gyakorlattal rendelkezem, az emberekkel való foglalkozás, a segítség nyújtás és tanácsadás határozza meg az életemet. 2015-ben ismertem meg az akkor még Oneness University – ma már O&O Academy tanításait, módszereit, és hihetetlen szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltam az utamat, a teljesség elérésére. Mély transzformáció, magas tudatossági szint, a különböző életterületeken elindult óriási változások, a bőség minden szinten való folyamatos áramlása indult el akkor az életemben. Ezt követően hatszor jártam Indiában, és minden alkalommal fantasztikus kurzusokon vettem részt, nem volt kérdés már számomra, hogy megtaláltam a kulcsot a sikeres és boldog élet megvalósítására. 2019-ben szereztem meg a tréneri végzettségemet, és mint Egy Tudatosság Tréner azóta nagy örömmel segítem és támogatom azokat az embereket, akik szeretnék magasabb minőségben megélni az életüket. 2 napos stresszoldó tréningeket (Stress Detox) tartok és támogatom a kezdőket is, akik szeretnék megtanulni a meditációs technikák alapjait. Célom, hogy hozzájáruljak az emberek teljes életének támogatásához és minél többen megismerjék az O&O Academy módszereit, meditációs technikáit és tanításait, hiszen ezáltal jobbá tehetjük a világot, és boldogságot tudunk teremteni a hétköznapokban is.

Baralovics Ildikó

„Ahogy bent, úgy kint!”
Baralovics Ildikónak hívnak, 2011-ben indultam el az önismereti utamon, amelyre tulajdonképpen egy párkapcsolati szakítás vezetett. Sok módszert kipróbáltam, sok technikával dolgoztam, de úgy érzem, hogy az igazi eredményeket a Gálik Klára által létrehozott Kapcsolatok Programsorozat, illetve az Indiából származó Deeksha hozta el az életembe.
2017-ben találkoztam először Gálik Klárival és a módszerével, ezt követően 2018-ban voltam először Indiában az O & O Akadémián, ahova 2019-ben is visszatértem és Trénerré váltam, Stress Detox kurzusokat tarthatok.
Ezt követően Dr. Komin Vlagyimérnél tanultam és 2020. év elején az 1 éves képzést követően Légzéstrénerré váltam. Egyéni és csoportos légzésterápiákat, valamint újjászületéseket vezethetek. Még 2019-ben csatlakoztam az O&O Akadémia magyarországi szervező csapatához, hogy részt vegyek és segítsek a magyarországi közösség felépítésében és összetartásában.

Közös kezdeményezésként elindítottunk egy meditáció sorozatot, amelyet időről-időre én vezetek, és amely minden vasárnap este 8 órától elérhető online, mindenki számára nyitott és ingyenes. Ahogy a mottóm is mutatja, úgy gondolom, hogy minden válasz a kérdéseinkre bennünk rejlik, csupán csak bátorságra van szükségünk, hogy azokat felszínre hozzuk és megéljük. Ez az, ami előre visz az életünkben és változást hozhat egy-egy elakadásban, nehéz helyzetben. Így tudjuk megélni és kiteljesíteni önmagunkat és hatással lenni a környezetünkre.

Az oldal tartalma nem másolható