Rólunk

A TRANSZFORMÁCIÓ ISKOLÁJA –

O&O Akadémia

„SOK CIVILIZÁCIÓ, SOK VALLÁS, SOK KULTÚRA SZÜLETETT ÉS HALT MEG. DE ANNAK ELÉRÉSE, HOGY A TUDAT ÁLLAPOTA ÁTALAKULJON, A TÖRTÉNELEM SORÁN ÉRINTETLEN MARADT AZ EMBERISÉGBEN.” – PREETHAJI & KRISHNAJI

Az O&O Akadémia egy filozófiai és meditációs iskola, amely azért jött létre, hogy átalakítsa az emberi tudatosságot. Segít az embereknek eljutni az elválasztottság állapotából a kapcsolódás állapotába, a megosztottságból az egységbe, a szenvedés állapotából a csodálatos állapotba.

Az Akadémia útja a felfedezés útja. Értünk, emberekért jött létre, hogy utat mutasson az igazi belső erő és belső béke felfedezéséhez. Megtölti jelentéssel a spiritualitás szót a mindennapok szintjén, mindinkább feltárva – a tanulás előrehaladtával – az élet valós örömeit.

Mitől más az O&O Akadémia? A bölcsességek, tanítások, a folyamatok és gyakorlatok az alapítók, Preethaji és Krishnaji életéből, felfedezéseiből, felismeréseiből származnak. Nem támogatják az utat, ahol a hit vagy a dogma biztonsága úgy jelenik meg, mint a szenvedés befejezéséhez vagy a megvilágosodáshoz vezető út. Az O&O Akadémia útja a felszabadító bölcsességek és tanítások, valamint a közvetlen és személyes megtapasztalások nagyszerű egyesítése.

Az alapítók

Nézd meg a videót!

Preethaji és Krishnaji, az Akadémia alapítói korunk legbefolyásosabb transzformációs vezetőinek, tanítóinak és filantrópjainak egyike. Több millió embert vezettek keresztül tudatosságot átalakító folyamatokon, hogy segítsenek megtalálni, mindazt, amit az életükben keresnek: gyógyulást, örömet, kapcsolatokat, célt, értelmet.

Preethaji és Krishnaji nem csak a tanításaikon, hanem saját tudatosságuk erején keresztül is hatnak a tanítványaikra. A tanításaikban két világ ötvöződik: a tudományos és transzcendentális.

A tanítványaik között vannak jól ismert emberek is, mint például az amerikai coach, Tony Robbins, a színész, Hugh Jackman vagy a zenész, Usher Raymond. Preethaji és Krishnaji feleség és férj, egy nagyszerű lány szülei, az Akadémia tanári csapatának mentorai és tudatos vezetők, akik 5 sikeres globális vállalatot működtetnek együtt.

Új könyvük, a Négy Szentséges Titok /The Four Sacred Secrets/ 2019-ben bestseller volt Amerikában.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a hírlevelünkre és tölts le azonnal két erőteljes ingyenes meditációt, hogy felold a stresszt, felfedezd a belső békét és megvalósítsd a szíved vágyát! Az ingyenes meditációk mellett rendszeres információkat fogsz kapni az O&O Akadémia eseményeiről és a magyarországi programokról, kurzusokról.

The Great Soul Sync – A nagy lélekszinkronizáló gyakorlat
Serene Mind – Nyugodt elme gyakorlat

O&O Akadémia Magyarország

Az O&O Akadémia magyarországi közösségének koordinációs csoportja azért alakult, hogy támogassa az Akadémia vízióját, az emberiség tudatosságának átalakítását.
Segítjük az érdeklődőket és a közösség tagjait abban, hogy ki tudják választani a számukra megfelelő programokat az O&O Akadémia kínálatából. Lehetőséget biztosítunk a folyamatos fejlődésre a magyarországi programok, közösségi meditációk és közösségi hívások szervezésével. Segítünk abban, hogy gördülékennyé tegyük mindenki számára az utazást és a részvételt az Indiai kurzusokon: csoportokat szervezünk, tolmácsolunk, de az egyénileg szervezett kiutazáshoz is örömmel megadunk minden tudnivalót és információt.

Elköteleztük magunkat amellett, hogy segítsük mindazokat, akik szeretnék felfedezni az örömteli mindennapok boldogságát és szeretnének együttérzésben, bőségben és egy békés világban élni. Ezért szeretettel hívunk, hogy vegyél részt az O&O Akadémia programjain, melyek támogatnak abban, hogy ráébredj az Egy Tudatosság Erejére.

Tony Robbins - Amerika legnagyobb motivációs trénere és coacha - mondta Krishnajiről:

"A legtöbb embernek én vagyok a tanára.
Neki pedig a tanítványa vagyok."

Preethaji a TedX-en - Céljaink felfedezése

A cél az élet minden aspektusáról szól. Nem csak a karrierről vagy a spirituális célról. Az élet egészéről. Kelj útra egy olyan utazásra Preethaji-vel, amely során segít abban, hogyan fedezd fel a célodat az életedben.

PREETHAJI – HOGYAN VESSÜNK VÉGET A STRESSZNEK, A BOLDOGTALANSÁGNAK ÉS A SZORONGÁSNAK

Stresszes vagy, nyugtalan vagy állandóan boldogtalan? Preethaji ebben a videóban rávilágít a stressz valódi okaira és felfedi, hogyan élj egy csodálatos állapotban.

Az oldal tartalma nem másolható

Készen állsz a csodákra? Iratkozz fel!

Most két meditáció ingyenesen a tiéd lehet:
The Great Soul Sync – A nagy lélekszinkronizáló gyakorlat
Serene Mind – Nyugodt elme gyakorlat