Kurzusok

Vasárnapi INGYENES online meditációk

Csatlakozz hozzánk minden vasárnap este 20.00-21.00 között egy csodás közös(ségi) online meditációra. A program vezetett meditációs gyakorlatokból épül fel, például csakratisztítás, ’lélekszinkronizáció’ (Soul Sync) gyakorlat szívből jövő szándékaink beteljesítésére – és ’jószerencse áldás’ – sal (Bhagya Deeksha) zárul.

A hangsúly az ‘együtt’-ön van: szeretnénk minden héten egyszer teret és lehetőséget biztosítani arra, hogy a magyarországi O&O Közösség tagjai és az érdeklődő családtagok, barátok, ismerősök virtuálisan összegyűljenek és együtt meditáljanak.

Zoom ID: 289-376-774

Jelszó: 646286

Deeksha Estek

A Deeksha Estek fókusza a résztvevők megismertetése az Egység Áldás jótékony hatásával. Az Egység Áldás az energia átadás egy formája. A folyamatot beavatott áldásadó vezeti, aki bevezetésként bemutatja a módszert és mesél a személyes tapasztalatairól. Ezután egy Indiából származó energetizáló és/vagy egy erőteljes manifesztációs meditációs gyakorlatot végeznek el a résztvevők, melyet az Egység Áldás követ.

A program ajánlott bárkinek, aki szeretné lecsendesíteni az elméjét, szeretne megpihenni és ellazulni és ehhez egy otthon végezhető gyakorlatot megtanulni, vagy szeretne tenni azért, hogy könnyebbek és derűsebbek legyenek a mindennapjai.


A személyes Deeksha Estek tartását a COVID helyzet miatt határozatlan ideig felfüggesztettük.

Stress Detox KURZUS

A Stress Detox kurzust az O&O Akadémia által képzett Egy Tudatosság Tréner tartja. Ez egy 2 napos kurzus, amely egy ősi és holisztikus megközelítést nyújt a stressz feloldására. Szociológusok, pszichológusok, szülők, akadémikusok, tudósok egyaránt aggódnak az egyre terjedő stressz miatt.

A statisztikák körülöttünk bővelkednek a stressz hatásának különböző megnyilvánulásában, mint például a betegség, a depresszió, a gyenge teljesítmény vagy az öngyilkosság. Számos tudományos leírás is elérhető, amely a stressz veszélyeivel foglalkozik.

EGYEDÜLÁLLÓ MÓDSZER

A Stress Detox kurzus egy ősi megközelítés és egy időtlen módszer egyedülálló kombinációja a stressz feloldására a testben, az elmében és az érzelmekben, valamint a tudatosságban. Egy meditatív út, amely segít, hogy méregtelenítsük magunkat a stressztől.

HATÉKONY STRESSZOLDÁS

Miért nem csökken a stressz egy nyaralás után, amit egy nagyon különleges helyen töltünk el, egy edzőteremben végzett edzést követően vagy miután bevettünk egy nyugtató pirulát?

Lehetséges-e megtisztítani a testünket, az érzelmeinket és az egész lényünket attól a stressztől, amit tapasztalunk? Hogyan tudjuk megoldani az alvásproblémánkat vagy azt, hogy képtelenek vagyunk fókuszálni? Hogyan tudjuk legyőzni a szorongásunkat és feloldani az idegességünket, ami felemészti a kapcsolatainkat?

Az összes kérdésre a STRESS DETOX kurzus a válasz. Ellentétben a stresszoldás hagyományos megközelítésével, amely gyakran felszínes, ezen a 2 napos kurzuson a stressz elkezd feloldódni a tudatosságod mélyebb rétegeiben, a fizikai és az energia testedben, így megnyílik az út egy örömteli élet felé. Megtapasztalhatod továbbá a szíved finom gyógyulását, az életerőd növekedését és segít abban is, hogy jobban tudj koncentrálni az életedben lévő dolgokra.

Könnyen gyakorolható meditációk és bölcsesség központú folyamatok adják meg neked az ősi és a modern, a misztikus és a tudományos megközelítés egyesülésének megtapasztalását.

A Stress Detox kurzus Krishnaji és Preethaji, az O&O Akadémia alapítóinak ajándéka, amely egyesíti a Forrás erejét és a Tudatosság erejét, hogy megélhesd az élet csodálatos valóságát.

A Létezés Ereje

Mindannyian egy csodálatos életről álmodunk, egy olyan életről, ami nem az állandó küzdelemről, a folyamatos erőfeszítésekről szól. Azt gondoljuk, hogy ilyen nincs, vagy ha mégis, ahhoz hatalmas szerencse kell. De a szerencse véletlenszerű, kiszámíthatatlan és úgy érezzük, sokszor nem a mi oldalunkon áll.

Mi lenne, ha lenne mód arra, hogy befolyásoljuk a szerencsénket? Mi van akkor, ha a szerencse nem a külső körülményektől függ, hanem valójában tőlünk, a „belső körülményeinktől”? Mi van akkor, ha van valami, ami túlmutat a szerencsén, ami segít abban, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunkat, és úgy rendezzük magunk számára az események „véletlen” sorozatát, hogy az segítsen megvalósítani szívből jövő vágyainkat és segítsen békésebb, boldogabb életet élni – mindezt különösebb erőfeszítés nélkül?

A SZERENCSE BEFOLYÁSOLHATÓ

Ha szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre, akkor a Létezés Ereje kurzust neked találták ki.

Vegyél részt egy Létezés Ereje programon és tanulj közvetlenül Preethaji-től, az O&O Akadémia egyik alapítójától. A megosztott bölcsességek, tanítások és a meditációs gyakorlatok segítenek abban, hogy kinyisd a tudatosságodat a szinkronicitásokra és bármikor, amikor ingerültnek, feszültnek érzed magad, könnyedén elmozdulj egy csendesebb, nyugodtabb állapotba, ami ajtót nyit ahhoz, hogy a számodra kedvező dolgok nagyobb erőfeszítések nélkül megtörténjenek az életedben.

Ekam kör Estek

Bővebb információ az Ekam Kör Estekről hamarosan!

megosztások

Visszajelzések a Magyarországon korábban megtartott, Indiából közvetített Forrás és Szinkronicitások kurzusról:

Forrás és Szinkronicitások Magyarországon I. 2017 - Megosztások

Forrás és Szinkronicitások Magyarországon II. 2018 - Megosztások

Az oldal tartalma nem másolható