INDIA - online KURZUSOK

LIMITLESS FIELDKORLÁTLAN TÉR MEDITÁCIÓ

Preethaji és Krishnaji

megvilágosodott misztikusok, az kollektív tudatossággal kapcsolatban állók, az ezzel kapcsolatos tudás birtokosai és tanítói, akik képesek hatni más emberekre a téren keresztül. Amikor kapcsolódunk hozzájuk, feloldónak a korlátok a tudatosságunkban, és az megnyílik erőteljes tudatállapotok és csodálatos áldások felé. Mivel mindannyian össze vagyunk kapcsolódva és egyek vagyunk a tudatosságban, a távolság nem számít. Mivel nem csupán testbe zárt részecskék vagyunk, hanem energia örvények, a hitvilágunktól függetlenül érezzük ezt a kapcsolódást. A Korlátlan Térbe lépve a tudatosság egy szentséges terébe lépünk, ahol a tested egy változáson megy keresztül. Az agyad, az idegrendszered és az idegrendszerben zajló kémiai folyamatok átalakuláson mennek keresztül. A szíved, ami az érzelmi központod, szintén érintett a változásban, csakúgy mint a tudatosságod egésze.

 

 

 

Az agyban az agyalapi mirigy (hipofízis), a köztiagy (hippotalamusz) és a tobozmirigy (epifízis) közötti területet az ősi misztikus tradíciókban úgy tartották számon, mint a tudatosság misztikus dimenziójához vezető keresztül kaput. Indiában a misztikusok ’Bramha garbha’-nak nevezték, vagy más néven a határtalan tudatosság bölcsőjének. A ’Bramha garbha’ misztikus birodalma aktiválódik a Korlátlan Tér meditáció során.

5 FELÉbredés 5 awakening

EGY CSODÁLATOS UTAZÁS PREETHAJI-VEL

Érezted már valaha, hogy alva jársz az életedben, hogy bár fizikailag jelen vagy, de érzelmileg mégsem, hogy ott vagy valahol de közben máshol jársz? Hogy
 
LÉTEZEL, DE NEM ÉLSZ?
 
Itt az idő számodra is, hogy ezen utazás során Preethaji-vel az 5 felébredésen keresztül TE is felébredj az alvajárásból!

Itt az idő, hogy hozzáférj a benned lévő potenciálhoz!

Az 5 FELÉBREDÉS, amit megkapsz a kurzus során

 
1. FELÉBREDÉS A SZABADSÁGRA A FÜGGŐSÉGEKBŐL
A függőségek makacs és romboló szokások. Az első felébredés során Preethaji elvezet a szabadságba a függőséget okozó érzelmektől, hozzáállásoktól, szokásoktól. Felébredés a szolgaságból a szabadságba.
 
2. FELÉBREDÉS AZ ISTENI INTELLIGENCIÁRA
Az isteni, az Isten az egyetemes intelligencia. Vannak olyan tudatossági állapotok, ahonnan elérhető ez az intelligencia. Ezen az utazáson közvetlen személyes megtapasztalásod lesz az isten tudatosságról.
 
3. FELÉBREDÉS A TARTÓS SZERETETRE
A szeretet több mint kémia. Ez a létezés egy állapota. A szíved meggyógyul a sebekből. Ennél a felébredésnél ráébredsz egy olyan szeretetre, ami kiállja a kihívásokat, kibírja a különbözőségeket, gyengeségeket.
 
4. FELÉBREDÉS A JELENLÉVŐ ELMÉRE
Túllépsz a jövőd miatt aggódó és a múlton sajnálkozó elméden. Az elmédben ott a lehetőség, hogy áttörjön a szorongás képzeletbeli mátrixán és a jelenben legyen.
 
5. FELÉBREDÉS A CSAKRÁK KIEGYENSÚLYOZÁSÁRA
Több vagy mint a tested és a gondolataid. Van egy spirituális dimenziód, ahol ott a kulcs, hogy hozzáférj a teljes emberi potenciálodhoz. Ezen a felébredésen Preethaji keresztül vezet egy erőteljes misztikus folyamaton, ami helyreálltja a csakráid rezgésének frekvenciáját, és felébreszt a harmóniára.

MANIFEST KURZUS

PREETHAJI-VEL

A MANIFEST egy hatalmas tisztítás, ahol önként önkéntelenül is dolgozol a tudatalatti elméddel. A tisztítás után átvezetnek a tudatalattin túl az egyetemes intelligencia mezejére. Ahogy elmerülsz az egyetemes intelligencia mezejében, belépsz a létezés szentséges, csodálatos síkjába. Itt a tér, az idő, az energia az anyag és a tudat – minden összefolyik mint egy misztikus mező. A lét ezen síkja a lehetőségek mezeje. Amint  Preethaji a folyamat misztikus részeibe vezet, a vágyaid, a törekvéseid áttörik a lehetőségek határait.

Mit kapsz a Manifest kurzustól?

Az oldal tartalma nem másolható