India - O&O Akadémia képzések

misztikus kurzus

ÉBREDJ RÁ A MISZTIKUS TUDATOSSÁGRA, HOGY ÁTALAKÍTSD A VALÓSÁGOT

A Misztikus kurzus egy 7 napos utazás, ami hozzáférést nyújt az univerzum korlátlan erejéhez és ahhoz, hogy a lehetőségek valósággá váljanak az életben. Ez az utazás nem azért van, hogy jobbá tegyen valamit, vagy javítson valamin; hanem valaminek a kialakulásáról szól. Amikor a tudatosságod felébred és kiterjed, akkor az életedben elkezd minden kibontakozni. Ez egy utazás a tudat eddig fel nem fedezett síkjain azzal a céllal, hogy felfedezhesd önmagad és a földi életed célját.
 • Ismerd fel, hogy az életed az élet látható és láthatatlan erőinek a játéka.
 • Fedezd fel a születés, a halál és az univerzum természetét.
 • Vágj át a rögeszméken, amelyeket a félelem vezérelt elméd vetít előre.
 • Ébredj rá az egyetemes intelligencia szentséges erejére.
 • Tanuld meg az univerzum misztikus módszereit, hogy a testedet a gyógyulás csodálatos zónájába vidd.
 • Teremts bőséget, amely táplál téged és az ökoszisztémát, ami támogat téged.
 • Tapasztald meg a Forrás erejét annak minden formájában.
Ezen a 7 napos utazáson erőteljes folyamatokon és felismeréseken keresztül jutsz el az átalakuláshoz.

NÉZD MEG A VIDEÓT, AMELYBEN PREETHAJI BESZÉL A MISZTIKUS KURZUSRÓL

OCBC - Egy tudatosság Üzleti kurzus

Az Egy Tudatosság Üzleti Kurzusok a tudatosság erőteljes állapotain keresztül elvezetnek oda, hogy üzleti zseni váljon belőled. Krishnaji megfogalmazása szerint ez az átalakulás olyan, mintha Buddha lennél, aki egy Benz-t vezet, amiben a szerettei ülnek. Az elkövetkező két év során 3 üzleti kurzust ajánl az Akadémia az indiai kampuszon. Ez a 3 kurzus egymástól független, és mindegyiknek van kezdő, illetve haladó szintje. A kezdő és haladó szinteket lehet rögtön egymás után vagy különböző időpontokban is teljesíteni.

További információk

Minden Egy Tudatosság Üzleti kurzus 7 napos és 8.000 dollárba kerül. Ha egyszerre vásárolsz meg két kurzust, 1.000 dollár engedményt kapsz, így a kettő együtt 15.000 dollárba kerül. A kedvezmény akkor él, ha ezt a két kurzust egy naptári éven belül teljesíted. 2020-ban a Szívközpontú vállalkozó és Intuitív vállalkozó kurzusok (1. és 2. szint) lesznek elérhetőek. 2021-ben lesz elérhető a Félelem nélküli vállalkozó kurzus (1. és 2. szint).

1.Félelem nélküli vállalkozó kurzus
(2 szint)

Egy félelem nélküli vállalkozó a nyugodt elme erejével vezeti a vállalkozását, ami lehetővé teszi, hogy azt áthassa az egyetemes intelligencia. Egy bátor vállalkozó nem csak egy a rengeteg vállalkozó között, akik a jövő iránt aggódva és a múlton sajnálkozva vezetik a vállalkozásukat. Ő más. Ő az üzlete megtartásához és növeléséhez a folyamatos jelenlét állapotának erejét használja.

2. Szívközpontú vállalkozó kurzus
(2 szint)

Egy szívközpontú vállalkozó ráébredt a szív intelligenciájára. Benne megtalálható az a ritka intelligencia, amit a szív és az értelem együttműködése fémjelez.

Ők már ráébredtek az életük igazi céljára. A kapcsolódás csodálatos állapotából vezetik a csapatukat. A szervezeti kultúrájuk az összekapcsolódottság állapota és az igazi együttműködés frekvenciáján rezeg. A szívközpontú vállalkozó az üzleti vezetők azon új generációjához tartozik, akik olyan ökoszisztémát tartanak fenn, ami a fejlesztésre és szimbiózisra épül.

3. Intuitív vállalkozó kurzus
(2 szint)

Az intuitív vállalkozó egy olyan ritka bőséget és jólétet teremtő ember, aki ráébredt a transzcendentális intuícióra. Ő a tudatosság misztikus állapotainak erejét használva építi a vállalkozását. Az intuitív vállalkozó felülemelkedik a kaotikus és konfliktusos gondolkodáson, hogy együtt áramoljon azzal, ami van. Együtt áramolva az univerzum dinamizmusával, áttöri az akadályokat, hogy bőséget teremtsen. A vállalkozása, a tevékenysége hozzájárul az egyetemes jóléthez. Ha csatlakozol ezekhez a kurzusokhoz, tökéletesen elsajátítod, hogyan teremts jólétet a tudatosság erejével. Ez egy utazás az erőlködéstől és küzdéstől a csodák és harmónia felé.

Field of Abundance– A Bőség Mezeje kurzus

További információk

A Bőség mezeje egy csodálatos, 4 napos átalakító utazás, amit személyesen Preethaji, az O&O Akadémia egyik alapítója vezet. A Bőség Mezeje kurzus egy ritka és kivételes lehetőség a személyes találkozásra Preethaji-vel Európában. A kurzus hozzájárul a tudatosság erőteljes emelkedéséhez, ahhoz, hogy új megoldásokat találj az életed kihívásira és átalakítsd az életed 5 fontos területét egy forradalmian új látásmód és módszer segítségével:
 • Siker és célok megvalósítása: mozdulj el a megszállott cselekvésből az örömteli létezésbe
 • Kapcsolat, párkapcsolat: fedezd fel, hogy valójában mi is a szeretet
 • Szülőség: válj olyan szülővé, aki pozitív hatással van önmagára és a gyermekeire
 • Bőség teremtés: tisztítsd ki és oldd fel magadban mindazt, ami megakadályoz abban, hogy nagyobb bőséget teremts az életedben
 • Vezetői képességek kiteljesítése: vezetőként mozdulj el az összekapcsolódás állapotába és lépj be a lehetőségek egy új síkjára, ami teret nyit az intelligencia, a zsenialitás, a jólét és a bőség növekedéséhez


A Bőség Mezeje egy olyan kurzus, amely a világon egyedülálló. Ennek a rendkívül erőteljes utazásnak a célja, hogy ráébredjünk a tudatosság 3 fontos dimenziójára:

Nyugodt tudatosság: amikor véget ér a háború önmagaddal.

Válj újra egy egységes egésszé, gyógyítsd meg a benned lévő sérült gyermeket és nyisd meg a magad a boldog gyermek örömteli ártatlanságának. Találkozz azzal, akitől a legjobban elidegenedtél az évek során: saját magaddal.

A nyugodtság nem csupán a stressz vagy a nyugtalanság hiánya. Ez egy olyan állapot, amikor önmagadra figyelsz és összekapcsolódsz önmagaddal. Válj egy olyan békés harcossá, akit átjár a nyugodt bátorság, aki képes legyőzni bármilyen kihívást, mert túljut a múltbéli sikertelenségeken és csalódottságokon.

A nyugodt tudatosság szintjén a tanítások és a folyamatok az agy központi részére hatnak, amely felelős az „küzdj vagy menekülj” reakcióért, illetve a paraszimpatikus rendszerre, amely a természetes ellazulásért felel. Érd el azt a nyugalmat, melyre oly nagy szükség van a modern világ generálta túlterheltségben és bizonytalanságban.

Kreatív tudatosság: amikor ráébredsz a kreatív tudatosságra, a kapcsolatod a bőséggel és a sikerrel átalakuláson megy keresztül.

Tapasztald meg azt az intuitív intelligenciát, amely túlmutat a korlátozó elmén, és találj megoldást az életed komplexebb problémáira. Szabadítsd fel magad a múltad korlátozó és gúzsba kötő energia lenyomataitól, az úgynevezett ’Samskaráktó’l, melyek megakadályozzák a szinkronicitásokat és a bőség beáramlását az életedbe. Válj tudatos bőség teremtővé, és egy olyan vezetővé, aki egy fantasztikus jövő felé vezeti a cégét vagy a közösségét, akinek a cselekedetei kihatnak az élet minden területére.

Összekapcsolódott tudatosság: amikor ráébredsz az összekapcsolódott tudatosságra, elérsz a szeretet egy olyan szintjére, ahol még sosem voltál.
Ismerd meg az élet legnagyobb rejtélyét és találd meg az egyensúlyt a munka és a család, a tett és a szeretet között. Teremts beteljesült és tartós kapcsolatokat a szeretet állapotából. Válj tudatos szülővé és segítsd a gyermekedet abban, hogy csodálatos sorsot építsen magának. Legyél teljes szívvel jelen lévő partner és szülő.

Az összekapcsolódott tudatosság szintjén a tanítások és a folyamatok azt célozzák, hogy lecsökkenjen az agy fali lebenyének tevékenysége, így csökkentve az érzelmi zűrzavart és az állandó belső párbeszédet. Az agynak ez a területe felelős azért, hogy az egyén képes legyen túllépni az egója határain. Ez az agyi tevékenység nyitja meg az utat afelé, hogy megtapasztald azt, amikor túllépsz önmagadon és összekapcsolódsz a többi emberrel.

Preethaji egy filozófus és modern kori tanító – a vezetésével kiterjedt tudatossági állapotokat tapasztalhatsz meg. A Bőség Mezeje kurzus során bölcsességeken, mély meglátásokon és az erőteljes Korlátlan Tér meditáción keresztül tárja fel, hogy hogyan férj hozzá a legmagasabb szintű erőhöz – a kiterjedt tudatosság erejéhez.

Éld az életedet csodálatos állapotban
- A Bőség Mezeje

Bőség Mezeje kurzus - megosztások

Usher az amerikai Bőség Mezeje kurzuson Preethajivel

Tréner képzés

A ’Meditáció és Bölcsesség’ tréner képzés a legnagyszerűbb és a legjobb meditációs képzés, amely leginkább megfelel a modern élet megpróbáltatásainak.ű

Az O&O Akadémia ebben a képzési rendszerben Trénereket és ’Transzformereket’ képez Indiában, akik az országaikba viszik tovább a nagyszerű kurzusokat, hogy a tanítások mindenkihez eljussanak.

Minden autentikus tanár egy tanuló is egyben, akik tanulnak, fejlődnek, miközben mások fejlődését segítik. Megvilágosodnak, miközben másokat szolgálnak a fejlődés útján. Ez az alapvető filozófiája az O&O Akadémiának a tréner képzéssel kapcsolatban.

Ha úgy érzed, hogy te is szeretnél részt vállalni ebben a nagyszerű vízióban, az emberi tudatosság átalakításában, akkor az O&O Akadémia tréner képzése neked való.

A Meditációs Tanítóvá válás nagyszerű boldogságot, fokozott szeretetet és kapcsolódást, megerősített beteljesülést, zavartalan örömöt és határozott jólétet eredményez.

“ A VÍZIÓNK EGY TOTÁLIS FORRADALOM AZ EMBERI TUDATOSSÁGBAN AZ ÉN-TUDATOSSÁGBÓL AZ EGY-TUDATOSSÁGBA.
A SZENVEDÉS ÁLLAPOTÁBÓL A CSODÁLATOS ÁLLAPOTBA. AZ ÖNMAGUNKKAL VALÓ ELFOGLALTSÁGBÓL A KAPCSOLÓDÁSBA.
A MEGOSZTOTTSÁGBÓL AZ EGYSÉGBE.” – PREETHAJI

TRÉNER KURZUS

Krishnaji és Preethaji víziója: hatással lenni az emberi tudatosságra a legalapvetőbb szinten. Az emberiség megszabadítása attól a belső szenvedéstől, amely felemészti az emberi elmét és szívet. Az én-tudatosság állapotának átfordítása, amely az összes nyomorúság gyökere, legyen az személyes vagy globális. Az egyének felszabadítása a szétválasztottság illúziójából. Az emberek bevezetése a tudatosság megvilágosodott állapotaiba.

Egy Tudatosság Trénernek lenni azt jelenti, hogy részesévé válsz ennek a nemes víziónak.

Az Egy Tudatosság Trénerré válás nem ér véget a stressz méregtelenítő kurzus megtanulásával és annak tanításával.

Ez csak a kezdet.

“Trénernek lenni annyi, mint hatást gyakorolni, és hatás alá kerülni. Ez egy áldás és kiváltság, hogy részese lehetsz az egyén megvilágosodásáról és a világ átalakulásáról szóló nagyszabású víziónak.” – Krishnaji és Preethaji.

Az oldal tartalma nem másolható