EKAM SATKARMA NAP 10.17.

Egy csodálatos lehetőség Preethaji-től és Krishnaji-től, hogy emelkedjünk a tudatosságunkban és jó karmát szerezzünk magunknak és az elkövetkező generációknak. Éljünk vele! 💞 Az utazásodat, a megtapasztalásaidat, a rálátásaidat és mindent, amit eddig kaptál, megoszthatod az O&O Academy Hungary Közösség facebook oldalán is.
 
EKAM SATKARMA NAP
 
Namaste
 
Itt egy rendkívüli, ugyanakkor egyszerű út, amit Preethaji és Krishnaji kínál a megvilágosodás felé vezető úton való haladásod gyorsabbá tételére.
Október 17-től, azaz most szombattól kezdve minden hónap 3. szombatja Ekam Satkarma Nap lesz.
Minden keresőnek megszámlálhatatlanul sok csodában és megtapasztalásban volt már része a saját életében, és tanúja volt ezeknek a szerettei életében is.
A tengernyi áldásból, amit eddig kaptatok, ezen a napon mindannyian osszátok meg legalább 3 emberrel a saját átalakulást hozó utazásotokat, a rálátásaitokat, amiket kaptatok vagy az isteni szinkronicitásokat és csodákat, amikben részetek volt.
Az a gyönyörűséges hatás, amit a csodák, a transzformációk és a szinkronicitások megosztásával váltotok ki, erőteljesen tisztítja a kollektív emberi tudatosságot a negatív karmától.
Ezen a szentséges napon, október 17-én, gondoljatok azokra a csodálatos ajándékokra, amiket kaptatok.
Választhatjátok azt, hogy személyesen osztjátok meg ezeket a családdal és a barátokkal. De le is írhatjátok vagy felvehetitek videóra a megtapasztalásaitokat, és megoszthatjátok a közösségi média felületein.
Legyünk részesei ennek a nemes törekvésnek és nyerjünk tudatosan óriási Satkarmát magunk számára és az eljövendő generációk számára.
Köszönjük

Az oldal tartalma nem másolható