EKAM KÖR/EKAM MITRA KÉPZÉS 2020.11.7-13.

A következő EKAM KÖR/EKAM MITRA képzés időpontja:

2020. november 7-13.

(7 napos képzés, időpontok: az első két napon 18.00 – 22.00 óra között, a következő öt napon keresztül 19.00-22.00 óra között)
Jelentkezés a képzésre*: https://forms.gle/zabHKuJDSQ3FJKBW8
A képzés díja: 500 USD

Gyógyítsd meg magadat, a családodat és a Földet.

Gyógyulj meg fizikailag, érzelmileg és lelkileg az egyetemes intelligencia, a szeretet és a meditáció erejével. Az Ekam körök az erő helyei, amelyek energetikailag kapcsolódnak az Ekamhoz. Itt a deeksha/egység áldás alatt az Ekam végtelen ereje áramlik beléd és elmozdít az elválasztott tudatosságból a kapcsolódott tudatosságba.

ÉBREDJ FEL A KAPCSOLÓDOTT TUDATOSSÁGRA

Az emberek elkülönültsége és az egymáshoz való kapcsolódás hiánya a gyökere minden globális és egyéni problémának. Sri Preethaji és Sri Krishnaji víziójában az Ekam körök fontos szerepet játszanak az emberi tudatosság globális átalakításában az elválasztottságból a kapcsolódásba.

EKAM MITRA

Legyél részese ennek a küldetésnek, ami ráébreszti az embereket a kapcsolódásra önmagukkal, embertársaikkal, a Földdel és az Istenivel. Azokat, akik Ekam köröket tartanak, EKAM MITRA-NAK hívják. Ahogy egyre több és több ember ébred rá a kapcsolódott tudatosság állapotára az Ekam körökben meditálva, elérkezik az a pont, amely egy új jelenség kezdete lesz a világon.

*A képzésen való részvétel előfeltétele: bármely O&O kurzuson, Ekam fesztiválon vagy Sri AmmaBhagavan eseményen történő előzetes részvétel.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy fel kell iratkoznod a Breathing Room applikációra, hogy elérd az Ekam körökben használt meditációkat.

Az oldal tartalma nem másolható