Ekam Meditálók

EKAM Meditálók - akik előmozdítják a világ tudatosságának átalakítását

Sri Bhagavan és Krishnaji üzenete


A jelentkezés egy Telegram csoportba fog vinni. Ha szeretnél csatlakozni a csoporthoz, először töltsd le a Telegram applikációt az okostelefonodra/tabletedre vagy a gépedre!
Akkor is lehetsz Ekam meditáló, ha nem lépsz be ebbe a csoportba, minden fontos információt közzéteszünk itt a honlapon és Facebook-on is!
 
 
VÍZIÓ
 Az Ekam Meditálók víziója, hogy együtt meditáljanak és hatást gyakoroljanak az emberi tudatosságra a nagyobb együttérzés, béke és egység eléréséért az által, hogy folyamatosan haladnak a spirituális felébredés felé tartó úton.
 
MISSZIÓ
Sri Amma és Sri Bhagavan fáradhatatlanul dolgozik azért, hogy legyen a világon legalább 64.000 Meditáló, akik a tudatosság felébredett állapotaiban vannak. Ez előidéz egy ugrást az emberi tudatosságban. Preethaji és Krishnaji, a spirituális örököseik csatlakoznak most ehhez a vízióhoz és továbbviszik azt. Különleges meditációs sorozatot és misztikus gyakorlatokat terveztek azzal az egyedülálló fókusszal, hogy elérjük ezt a kollektív transzcendenciát.
 
AZ ÚT
Ha szeretnél része lenni ennek a jelenségnek, az utazásod egy beavatással (shakthi Paath) kezdődik, amit Preethaji-től és Krishnaji-től kapsz. Hogy időről-időre újra töltsd a tudatosságodat, azt ajánljuk, látogasd meg az Ekam-ot és meditálj ott minimum 3 napot évente. Az Ekam szentélyében meditálni olyan, minta az Isteni ölében imádkoznánk.
Az Ekam azzal a céllal épült, hogy támogassa a tudatosság globális emelkedését az Egység felé.
A Te szereped Ekam meditálóként az lesz, hogy minden nap 7 percet arra szánsz az életedből, hogy az Ekamhoz kapcsolódva meditálsz ezért a globális átalakulásért.
Felmerülhet benned a kérdés, az én 7 perces meditációm hogyan idézi elő ezt a globális átalakulást? Nos, ne feledd, Te és még 64.000 Ekam meditáló mindannyian meditáltok 7 percet minden egyes nap.
Hadd osszak meg veletek egy történetet. 4.000 meditáló ment Washingtonba, az Egyesült Államokba egy 6 hetes misszióra, hogy csökkentsék a bűnözési rátát. Azért végezték el ezt a kísérletet, hogy megmutassák, hogy ha az emberek együtt meditálnak, pozitívan tudnka hatni a világra. Az erőszakos cselemények 23,6%-kal csökkentek az első négy héten. Ez az eset mutatja, hogy a tömeges meditációnak megvan az az ereje, hogy pozitívan hasson az emberiségre.
Néhány különleges alkalommal összejövünk majd, mint egy hatalmas család, hogy együtt meditálunk Preethaji-vel és Krishnaji-vel, hogy a kollektív tudatosságot az elválasztottságból a béke felé mozdítsuk.

Meghívunk mindenkit, aki szenvedélyesen elkötelezett az iránt, hogy egy új világot teremtsünk, hogy csatlakozzon hozzánk ebben a szentséges misszióban.

Legyen ez a Te ajándékod a jövő nemzedéknek!

Az oldal tartalma nem másolható